Direct contact? Bel: +31 53 4302 836

Testgebruikers

Testgebruikers gezocht!

Beweging biedt u vrijheid

Beweging biedt u vrijheid. Hier kunnen we bij Ambroise Holland b.v. over meepraten. Ambroise Holland b.v. ontwikkelt en produceert producten om mensen te ondersteunen in hun beweging als het lichaam dat zelf niet meer zo goed kan.

Ambroise is dé expert in innovatieve, lichtgewichte oplossingen voor armen en benen. Al meer dan 25 jaar zijn we dagelijks bezig met het bedenken van nieuwe producten of het verbeteren van bestaande producten.

Om onze producten zo gebruiksvriendelijk en veilig mogelijk op de markt te brengen worden ze van tevoren uitgebreid getest. Wij doen dit onder andere door verschillende sterkte berekeningen, digitale simulaties, en materiaal-testen. De laatste stap in het testen is het gebruikersonderzoek door testgebruikers. Deze stap is belangrijk, omdat daarmee zaken aan het licht komen die kenmerkend zijn voor individueel gebruik.

 

Momenteel is Ambroise opzoek naar testgebruikers voor de volgende 2 producten:

 • De Elleboogorthese. Elleboogorthesen worden vooral gebruikt door mensen met een verminderde werking van de spieren rondom de elleboog. Bij een verminderde werking van de spieren rondom de elleboog ervaart u een verminderde controle over de onderarm en kunt u de arm niet meer goed gebruiken.
 • De Schouderorthese. Schouderorthesen worden vooral gebruikt door mensen met een (sub)luxatie van de schouder. Bij een (sub)luxatie van de schouder is de schouder geheel of gedeeltelijk uit de kom. De arm hangt dan als het ware aan de kapsels en pezen rond de schouder en zakt op termijn steeds verder uit de kom. Deze vaak pijnlijke aandoening zorgt ervoor dat u de arm niet of nauwelijks meer kunt gebruiken.

 

Herkent u zich in bovenstaande klachten en bent u geïnteresseerd om testgebruiker te worden? Lees dan onderstaande spelregels goed door en meld je aan bij Ambroise! Aanmelden kan simpelweg door het contactformulier hieronder in te vullen.

Spelregels

 • Deelname aan dit onderzoek dient geheel vrijwillig en belangeloos te gebeuren. U mag zich te allen tijde terugtrekken uit het onderzoek, zonder opgaaf van redenen.
 • Na aanmelding volgt bij Ambroise een intake. Tijdens deze intake wordt bekeken of uw situatie past bij wat we voor het onderzoek nodig hebben. Alleen als deze intake positief afgerond wordt, word je toegelaten tot de groep van testgebruikers. De kans bestaat dus dat we helaas moeten zeggen dat u voor deze test niet de geschikte kandidaat bent.
 • U moet deelname aan het gebruikersonderzoek bespreken met uw behandelend arts. Uw behandelend arts dient vervolgens een schriftelijke verklaring aan te leveren waarbij deze vanuit zijn/haar kennis over uw klinische situatie geen belemmering ziet voor deelname.
 • U moet een Informed Consent (‘geïnformeerde toestemming’) tekenen. Hiermee bevestigt u schriftelijk dat u op de hoogte bent gebracht van de mogelijke risico’s die samen gaan met de deelname aan het gebruikersonderzoek.
 • U moet bereid zijn om een aantal keer op onze hoofdlocatie in Enschede te komen voor (controle)afspraken.
 • Wij maken een testorthese, speciaal op maat voor uw arm/been. Tijdens het onderzoek kan meermaals gevraagd worden om uw orthese bij ons te laten aanpassen, bijvoorbeeld om een verbetering door te voeren.
 • U moet toestemming geven voor het gebruik van foto- en filmopnames tijdens het onderzoek en ten behoeve van het onderzoek.
 • U mag over de resultaten van het onderzoek niet zonder toestemming vooraf van Ambroise met anderen delen, naar buiten brengen of anderszins openbaar maken.
 • De testorthese blijft eigendom van Ambroise en kan mogelijk teruggevraagd worden voor nader onderzoek bij Ambroise, waarbij destructief onderzoek niet wordt uitgesloten.

    

    

   Aanmeldformulier

    

   Terug naar boven

   Onze partners: