Direct contact? Bel: +31 53 4302 836

Team

Het Ambroise team

Doet zoveel mogelijk alles zelf,

en dat met een klein team

De juiste mix van mensen - Twentse nuchterheid - kennis en ervaring - plezier in ons werk

Ambroise doet zoveel mogelijk alles zelf, en dat met een klein team. Van tekening tot werkelijk product, alles hebben we in huis. Met een enthousiast team staan we iedere dag weer voor u klaar om mooie producten te ontwerpen. Om ze met zorg en liefde voor techniek in elkaar te zetten. En om u vanuit al onze gezamenlijke kennis advies te geven over wat voor u de meest functionele oplossing is, hoe die het beste kan worden afgesteld en hoe u die maximaal kunt gebruiken.

Het is prachtig werk om u te helpen om met onze orthesen maximale functionaliteit terug te krijgen. Het team van Ambroise staat daarom graag voor u klaar om ook voor u het beste te maken.

bedrijf_ambroise_header

Maak kennis met het team:

Nils van Leerdam

Nils

Nils

Nils is de drijfveer achter Ambroise. Hij heeft na zijn PhD aan de Universiteit Twente in 1994 Ambroise opgericht. Het bedrijf is gestart met toen nog alleen de UTX orthese. Inmiddels is Ambroise uitgegroeid tot een bekende leverancier van verschillende orthesen.

Nils houdt zich het liefst bezig met het ontwikkelen van nieuwe orthesen. Door de jaren heen heeft hij een imposante reeks aan innovaties weten te ontwikkelen. Dat doet hij niet alleen. Samen met Mark en Bibian vormt Nils het innovatieve hart van de firma.

Nils is daarnaast graag bezig met de cliënt, bij Ambroise, maar ook op locatie in het land en dat al meer dan twintig jaar. Deze jarenlange ervaring heeft Nils veel geleerd over hoe orthesen kunnen bijdragen aan het vergroten van de functionele mogelijkheden van de cliënt. Die kennis in de praktijk brengen om zo mensen te helpen geeft Nils een kick. Daarnaast is de paskamer dé plek waar Nils iedere dag opnieuw leert hoe de orthesen van Ambroise nog beter ontworpen kunnen worden.

Joep de Laat

Joep

Joep

Joep is orthopedisch instrumentmaker van beroep. Hij is opgeleid om in de paskamer individueel advies te geven over welke orthesen het beste past bij de functionele beperkingen van de cliënt. Sinds Joep bij Ambroise werkt heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer waardevolle medewerker, omdat zijn rustige en deskundige manier van werken de cliënten het vertrouwen geeft dat ze in goede handen zijn. Joep zet zich altijd volledig, open en eerlijk in voor zijn cliënten. Joep werkt indien nodig samen met de arts en orthopedisch instrumentmaker om voor u de beste oplossing te realiseren.

Joep is actief in heel Nederland om op locatie advies te geven, orthesen op te meten of af te stellen. Joep is daarbij wat meer op zuid Nederland georiënteerd, terwijl Nils wat meer actief is in Noord Nederland, maar onderling stemmen ze regelmatig af wie welke cliënt het beste kan helpen.

Mark Besselink

mark

Mark

Mark is na zijn studie Biomedische Werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente in 2000 bij Ambroise komen werken. Mark is verantwoordelijk voor Research & Development bij Ambroise. Iedere dag opnieuw nadenken over hoe we onze producten nog beter kunnen maken, vinden we bij Ambroise heel belangrijk. Daarom is Mark ook een zeer belangrijke spil in het Ambroise team.

Samen met Nils heeft Mark er voor gezorgd dat Ambroise internationaal erkend wordt als een zeer innovatieve speler met een karakteristieke eigen kijk op de ontwikkeling van steeds betere orthesen, met een focus op lichtgewicht, dynamisch en functioneel.

Chris van Dijken

chris

Chris

Chris is de spil in het interne proces van Ambroise. Hij is verantwoordelijk voor de order-administratie. Daarnaast regelt Chris de inkoop van ons bedrijf. Bovendien is hij de drijvende kracht achter ons kwaliteitssysteem. En als dat nog niet genoeg is, is hij ook de man die vrijwel alle vragen (telefonisch en email) van klanten en leveranciers voor zijn rekening neemt. Door zijn allround kennis van ons bedrijf en onze producten is hij als geen ander snel in staat om u te beantwoorden of u, indien nodig, door te verwijzen naar de juiste collega.

Semine Cansiz

Semine

Semine is financieel medewerker binnen ons team. Ze verwerkt zorgvuldig onze financiële administratie. Onmisbaar om te zorgen dat we declaraties en facturen op de juiste wijze naar de zorgverzekeraar en andere klanten kunnen sturen. Maar ook dat onze leveranciers op tijd hun geld krijgen.
Daarnaast kan ze erg lekker koken en vindt ze het leuk om de mensen om haar heen te verwennen. Dus geregeld geurt de keuken heerlijk tijdens de lunch.

Hans Snijders

Hans

Hans

Hans is al vele jaren een stabiele kracht in onze werkplaats. Deze ras-technieker heeft al honderden bouwtekeningen omgezet in orthesen voor evenzovele cliënten. Liefde voor techniek en de wetenschap dat we met onze producten werkelijk verschil kunnen maken voor mensen met functionele beperkingen, maakt dat Hans iedere dag opnieuw met trots mooie producten maakt.

Of Hans nu een UTX naar maat moet maken of Wilmer Draagorthese frame moet solderen hij doet het allemaal met plezier en enthousiasme.

Thijs Wildevuur

thijs_team

Thijs

Thijs is een technische duizendpoot die in onze werkplaats zijn draai heeft gevonden. Met veel gevoel voor detail en afwerking wil Thijs de beste orthesen maken. Thijs is pas tevreden als er ‘een mooi productje’ in de doos gaat.

Als echt lid van het Ambroise team zet Thijs graag net dat ene stapje meer. En als via Joep of Nils dan een berichtje terug komt over weer een erg tevreden cliënt, werkt Thijs met een grote grijns al aan een nieuwe orthese voor een andere cliënt.

Bibian Bruin

Bibian Bruin

Bibian

Bibian is bij Ambroise gekomen om het R&D team te versterken. Deze slimme, creatieve, jonge ontwerper moet een extra impuls geven aan de ontwikkeling van nieuwe, mooie Ambroise producten. Een van de uitdagingen die op haar bord ligt is om de oude rotten Mark en Nils wakker te schudden voor oplossingsroutes die we onderbelicht hebben gelaten.

 

 

Terug naar boven

Onze partners: