Direct contact? Bel: +31 53 4302 836

Bedrijf

Ons bedrijf

Kennis, Innovatie, Service

Aandacht voor u - liefde voor techniek

Vrijheid in beweging

Bewegen biedt vrijheid. Daar kunnen we bij Ambroise over meepraten. Want Ambroise ontwikkelt en produceert al sinds 1994 producten om mensen te ondersteunen in hun beweging als het lichaam dat zelf niet meer zo goed kan. Denk aan een beugel, spalk of brace voor mensen met verlammingen aan armen of benen (orthesen).

Maatname_Ambroise

Precies passend dankzij Ambroise fotomaatname

Dynamisch lopen

Ambroise is dé specialist op het terrein van dynamisch lopen. Onze UTX orthese was de eerste beenorthese ter wereld die een dynamisch looppatroon mogelijk maakte waarbij de knie kon buigen in de zwaaifase, maar stabiel gehouden werd in de standfase. Ideaal voor mensen met verminderde controle over de spieren rond de knie. Dankzij de UTX orthese kunnen ook zij weer veilig én natuurlijk lopen.

De gebruiker centraal

Bij de ontwikkeling hiervan is de gebruiker altijd het uitgangspunt. Het comfort staat dus voorop, waarbij de gebruiker altijd de controle houdt over zijn orthese. Daarnaast zorgen we voor een natuurlijk ontwerp, zodat de beperking zo min mogelijk zichtbaar is en er maximale cosmetiek geboden wordt. Niet voor niets luidt ons motto:
That fits your body dat past bij je lichaam

Eigen Ontwikkeling

Ambroise besteedt veel aandacht aan ontwikkeling en innovatie. Al meer dan twintig jaar zijn we dagelijks bezig met het bedenken van nieuwe oplossingen voor uw probleem en met het verbeteren van de producten die we al hebben. We zijn niet bang om bestaande oplossingen van tafel te vegen en eens helemaal opnieuw te beginnen. Niet voor niets zijn we internationaal erkend als een zeer innovatief bedrijf!

Paskamer_Ambroise

De paskamer met loopgang bij Ambroise

Eigen Werkplaats

Bij Ambroise denken we bij de ontwikkeling niet alleen maar na over het product zelf, maar zeker ook de manier waarop dat product gemaakt moet gaan worden. En dat van paskamer (de intake en maatname) tot paskamer (het afstellen en aanpassen). In onze eigen werkplaats worden de producten gemaakt en geassembleerd. Daarbij gebruiken we veel speciaal door onszelf ontwikkelde gereedschappen en machines. Zo kunnen we precies maken wat we willen en de kwaliteit op top niveau houden.

Terug naar boven

Onze partners: