Direct contact? Bel: +31 53 4302 836

Armorthesen

Armorthesen

Innovatief en functioneel

We snappen best dat je het liefst zo'n armorthese niet nodig hebt

Niet met de armen over elkaar blijven zitten

Een aandoening aan arm of hand kan buitengewoon vervelend zijn. Zelfs de simpelste handelingen als je overhemd of broek dichtknopen, een volle colafles openen of een tasje dragen, kunnen ineens vrijwel onuitvoerbaar blijken. Zeker voor mensen bij wie een defect aan arm of hand niet aangeboren is, maar het gevolg van een aandoening of ziekte, kan de frustratie over deze ‘simpele’ dingen soms heftig zijn. Je kon het immers vroeger wel ‘gewoon’.

Bij Ambroise proberen we met minimale middelen maximale functionaliteit van uw arm terug te brengen. We kunnen uw arm niet genezen. Wel kunnen we proberen om met een orthese een deel van de functies van uw arm weer te herstellen. Daarvoor hebben we een lijn van lichtgewicht orthesen in ons pakket, die allemaal vanuit onze 3C filosofie (Cosmetiek, Comfort en Controle) zijn ontwikkeld. Op deze pagina kunt u kennismaken met de armorthesen van Ambroise.

Soms een armorthese, soms niet

Altijd een gedegen analyse

Ook al zijn we bij Ambroise trots op de orthesen die we ontwikkelen en produceren, we snappen best dat je eigenlijk het liefst zo’n arm beugel (orthese) niet nodig hebt. Daarom besteden we zorgvuldig aandacht aan de analyse van het probleem in relatie tot de hulpvraag van iedere individuele cliënt. Dat betekent soms dat we zullen adviseren dat een orthese niet de beste oplossing is. Soms zullen we u doorverwijzen naar een andere behandelaar of weer terugverwijzen naar uw huidige behandelaar. En soms kunnen we u helpen met één van de lichtgewicht dynamische orthesen die we in ons pakket hebben. U kunt er echter van op aan dat we ons best doen u goed en gedegen te adviseren.

Wat levert het op?

Met de Ambroise armorthesen heeft u een innovatieve lichtgewicht oplossing voor de functionele problemen van uw arm. Zo kunt u uw arm weer meer gaan gebruiken en op zoek gaan naar de mogelijkheden die u ondanks de aandoening aan uw arm nog wel hebt. Onze armorthesen kenmerken zich door:

  • Innovatief ontwerp
  • Lichtgewicht
  • Comfortabel
  • Cosmetisch
  • Maximale functie met minimale middelen

armorthese

Terug naar boven

Onze partners: