Direct contact? Bel: +31 53 4302 836

Proefpassen

Kom proefpassen

Maak een afspraak voor uw 'orthese experience'

Proefpassen

Het lopen met een beenorthese of bewegen met een armorthese vraagt enige oefening en gewenning. En om echt alles uit een orthese te kunnen halen, moet deze daarnaast perfect passen en individueel afgesteld zijn. Daarom wordt een orthese individueel op maat gemaakt en afgesteld. We kunnen de orthese dus niet gewoon uit een doos halen en even te leen geven. Toch kunnen we u met een evaluatie orthese alvast een voorproefje geven van wat u zou kunnen verwachten.

Orthese zelf ervaren

Met een evaluatie orthese kunt u ervaren wat het is om deze orthese te gebruiken. We kunnen u vertellen dat onze orthesen zeer lichtgewicht zijn, maar voelen is beter. We kunnen zeggen dat de orthese stabiliteit levert, maar dat echt ervaren, vertelt u véél meer. En we kunnen trots uitleggen dat de UTX automatisch vergrendelt en ontgrendelt als dat nodig is, maar pas als u er echt mee loopt, merkt u wat dat voor u betekent. Of we kunnen vertellen dat de Wilmer Draagorthese uw schouderkop in de kom duwt zodat u minder pijn hebt in uw schouder en de arm beter kunt gebruiken, maar u kunt het beter zelf ervaren.

Ervaar zelf hoe het is om weer stabiel te kunnen lopen of beter gebruik te kunnen maken van de restfunctie in uw arm. Wilt u meer weten over onze orthesen, of een afspraak maken voor uw ‘orthese experience’ neem dan contact op met Ambroise of bespreek deze mogelijkheid met uw behandelaar. Onze klinisch experts staan tot uw beschikking om samen met u de mogelijkheden én onmogelijkheden van de orthese voor u te onderzoeken.

Orthese iets voor mij?

Niemand loopt voor zijn lol met een beenorthese of draagt een armorthese. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Alleen als de orthese echt bij u past, kunt u een tevreden gebruiker van ons product worden. En dat is nu juist waar ook wij naar op zoek zijn.

Direct een proefpas-sessie aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u een proefpas-sessie aanvragen. Na het invullen van het formulier zullen wij telefonisch contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.
    Terug naar boven

    Onze partners: