Direct contact? Bel: +31 53 4302 836

Beenorthesen

Beenorthesen

Hoe kunnen wij u op de been houden?

Heel vaak kunnen we iets doen om de klachten te verminderen

Wanneer lopen niet meer vanzelfsprekend is

Voor de meeste mensen is lopen vanzelfsprekend. Ze denken er niet over na. Ze doen het gewoon. Bij Ambroise denken we na over mensen voor wie lopen niet meer zo gewoon is: als de spieren in je been het niet meer goed doen, als je pijn hebt bij ieder stap of juist ’s nachts wakker wordt van de pijn omdat je overdag net iets teveel gelopen hebt, als je zomaar onverwachts struikelt, of door je knieën zakt, als je altijd héél goed moet opletten waar je je voet neerzet, als zelfs een klein stukje lopen je al bekaf maakt. Voor ons zijn dit de dagelijkse verhalen uit de praktijk. Gelukkig hoeft het niet bij die verhalen te blijven. Heel vaak kunnen we iets doen om de klachten te verminderen, zodat mensen langer op de been kunnen blijven. Bekijk hieronder onze beenorthesen.

Soms een beenorthese, soms niet

Altijd een gedegen analyse

Ook al zijn we bij Ambroise trots op de orthesen die we ontwikkelen en produceren, we snappen best dat je eigenlijk het liefst zo’n beenbeugel (orthese) niet nodig hebt. Daarom besteden we zorgvuldig aandacht aan de analyse van het probleem in relatie tot de hulpvraag van iedere individuele cliënt. Dat betekent soms dat we zullen adviseren dat een orthese niet de beste oplossing is. Soms zullen we u doorverwijzen naar een andere behandelaar of weer terugverwijzen naar uw huidige behandelaar. En soms kunnen we u helpen met één van de lichtgewicht dynamische orthesen die we in ons pakket hebben. U kunt er echter van op aan dat we ons best doen u goed en gedegen te adviseren.

De verschillende beenorthesen van Ambroise

Ambroise heeft op dit moment 4 productgroepen in de categorie beenorthesen en 1 prothese. De UTX lange beenbeugels, Genux knieorthese, Enkel-voetorthesen, de Dynamische Klompvoet-othese en de Radix beenprothese. U kunt vanaf daar doorklikken naar de detail-pagina’s per product. Wilt u weten of één van de beenorthesen of Radix prothese van Ambroise iets voor u zou kunnen zijn, kijk dan ook eens op deze pagina, of bel/email voor een afspraak met één van onze klinisch specialisten Nils of Joep.

Terug naar boven

Onze partners: